MEDEWERKER ADMINISTRATIE M/V 16 uur per week

Ben jij op zoek naar leuke baan bij een jong en innovatief bedrijf? En ben jij iemand die er voor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vibers™ is een prijswinnend Nederlands circulair bedrijf en we komen regelmatig in het nieuws. We maken innovatieve producten: bio-plastics, papier en bio-beton van Olifantsgras. Vibers heeft in de afgelopen groeifase een mooie basis gelegd voor haar activiteiten. In de komende maanden willen we groeien van eerste orders naar full operational business.  
 
Omschrijving
Je ondersteunt ons bij alle dagelijkse werkzaamheden in het team. En je hebt de verantwoording voor je eigen taken zoals:
-Debiteuren/ Crediteurenbeheer in Exact online;
-Plannen van afspraken, agendabeheer;
-Ondersteuning verkoopdirecteur;
-Helpen bij het opstellen van rapportages;
-Ondersteuning bij marketing/ PR activiteiten;
-Voorraadbeheer in Exact;
-Beantwoorden telefoon;

De uren die je werkt zijn flexibel over de week te verdelen, onze voorkeur gaat uit naar 16 uur per week (4 keer 4 uur) en misschien is uitbreiding in de toekomst mogelijk. Incidenteel thuis werken mag ook.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een echte doener en een stevige persoonlijkheid. Verder verwachten wij dat je gestructureerd werkt en flexibel, zelfstandig, enthousiast en meedenkend bent. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, vinden wij het ook belangrijk dat je beschikt over;
-Minimaal MBO-niveau;
-Sterke communicatieve vaardigheden;
-Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
-Goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Outlook);
-Ervaring met Exact is een pré;
-Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;

Solliciteren
Mail je CV met motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en we nemen snel contact met je op.