Wie we zijn

Bij Vibers weten we het al langer; Plastic is nu echt uit. Plastic is over en vooral overbodig. En beton is zeer milieuvervuilend. Vibers is de oplossing. Je kunt er zelfs mee 3D-printen. Natuurlijke vezels, oersterk, duurzaam en mooi. Gemaakt van Olifantsgras. Een snelgroeiend gewas dat heel veel CO2 vastlegt en dankzij moderne technieken supergeschikt is om producten te maken die vele malen beter zijn voor het milieu. Er is nu met Vibers een prima alternatief voor vervuilende materialen. Change the script, join the vibe.

Wat we doen

Vibers is hèt alternatief voor slechte fossiele brandstoffen als olie, waarmee ouderwetse plastics gemaakt worden. Maar daar blijft het niet bij: Vibers is sterker, lichter en volledig composteerbaar. Daarom is Vibers beter dan ouderwets plastic. Door producten lokaal te fabriceren onder goede arbeidsomstandigheden zijn deze beter controleerbaar en ze hebben een aanwijsbare herkomst. Onze pay-off roept op om mee te veranderen, om vibers te ondersteunen in de ambitie om zo veel mogelijk plastic de wereld uit te krijgen. Dit is pas het begin. De mogelijkheden zijn oneindig... Denk aan beton, het meest gebruikte materiaal ter wereld en het bindmiddel cement dat zeer milieuvervuilend is. Vibers is er ook voor 3D-printbare bouwmaterialen. Change the script, join the vibe.

Careers @ Vibers

Vibers is fris, krachtig, vriendelijk en vol met ambitie. Verandering gaat niet vanzelf. Daarvoor moet je enorm je best doen. Mensen weten te enthousiasmeren, laten zien hoe het anders kan. Kunnen samenwerken met partners, die net zo gedreven zijn als wij. En je moet passen in ons team. Ben jij iemand of ken jij iemand die bergen kan verzetten en die wil helpen Vibers groot te maken? Neem contact met ons op. Kies de manier die het beste bij jou past en vertel ons hoe je dat aan zou willen pakken. Change the script, join the vibe.