page

Jobs

Sales Engineer

Voor de functie van Sales Engineer ben je actief als intermediair tussen productiebedrijven die Vibers als grondstof gebruiken en key accounts. Je krijgt te maken met de sales van grondstoffen zoals Vibers biobetonmengsels en bioplastics granulaat en folie. Je bent in het begin voornamelijk actief in Nederland. Je bent goed in het verwerven van nieuwe klanten. Je bent omzet- en budgetverantwoordelijk en je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Wat bieden we aan?

Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt wordt je een marktconform salaris geboden en een resultaatafhankelijke bonus. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden & pensioen, mobiele telefoon, laptop of vergoeding voor ‘Bring your own device’. Reiskosten worden vergoed.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je bent communicatief sterk, je bent zelfstartend, flexibel en beschikt over minimaal 3 jaar B2B werkervaring. Je bent een ervaren verkoper met een voor Vibers relevant netwerk. Je hebt een technische opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouw, Bouwkunde of Civiele techniek, waardoor je uitstekend kan meedenken met onze klanten. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Waar ga je werken?

Vibers is een startup die aan het opschalen is. Dat betekent dat je om moet kunnen gaan met snelle ontwikkelingen/veranderingen. Ons kantoor is gevestigd in Honselersdijk maar we willen natuurlijk graag dat je zoveel mogelijk bij onze klanten bent.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen op de manier die bij je past.

Vibers
Tradepark Westland
Jupiter 410
2675 LX Honselersdijk
hallo@vibers.nl
+31 174 725 812

VAT No. 8513.73.665.B01
Chamber of Commerce No. 54617073
IBAN NL06 ABNA 0818 9173 26
Follow us on:

Vibers™ All rights reserved © 2019